Drost dekt elke lading

Schilderen is een ambacht. Een gebouw met precies de juiste verf verfraaien en beschermen is het mooiste vak dat er bestaat. Drost Coatings deelt die passie. Wij leveren al ruim 100 jaar de beste verven voor de meest veeleisende vakmensen. Tegenwoordig zijn we naast voorkeursleverancier van schilders steeds vaker totaalpartner van grote opdrachtgevers. Ministeries, woningcorporaties, internationale ondernemingen, ze vinden allemaal hun weg naar Drost. Voor ons is de betrokkenheid altijd even groot, en blijven de lijnen kort.

Samen met jou komen we tot de ideale oplossing, ongeacht de omvang of bijzonderheden van jouw project. Met elk blik Drost open je een waaier aan service en ondersteuning. Dat merk je.

Drost Coatings | Over ons
Drost Coatings | Over ons

Dicht op de markt

Drost is een echt Nederlands familiebedrijf. Volledig zelfstandig bepalen we onze eigen koers. Die staat al ruim een eeuw in het teken van vernieuwing. Het streven naar een optimaal resultaat heeft door de jaren heen tot diverse innovaties geleid. Zo kwamen we in 1994 als eerste met de nieuwe generatie watergedragen lakken op de markt, lang voor de komst van de EU VOS-normen in 2010. Tussen de grote spelers slaagt Drost er steeds weer in voorop te lopen. Juist doordat we zo dicht op de markt zitten, ontwikkelen we onze producten in nauwe samenspraak met de gebruikers.

We beschikken over een eigen innovatie lab waar we altijd op zoek zijn naar verbetering op een van de drie pijlers: duurzame kwaliteit, lage kostprijs per m² en minimale belasting voor mens en omgeving. Het resultaat is ernaar. Ons beleid krijgt nationaal en internationaal de nodige erkenning en is meermaals met prijzen beloond.

Diverse soorten verf

Bij Drost Coatings zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardige en kwalitatieve verfsoorten. Deze worden door onze eigen R&D-afdeling ontwikkeld en uitvoerig getest. Zo bieden wij voor elke uitdaging en ondergrond een passende verf!

Bekijk assortiment
Drost Coatings | Nieuws

Heb jij een vraag voor ons?

Stel ze nu hier!